vrijdag 2 oktober 2015

Niños of Peru-01


Het schilderen gebeurt hier op hoog niveau...'On the Go' niet opgespannen deze uitsnede ongeveer 10 x 12 cm
Dit schilderijtje is  HIER  te koop 20% gaat naar stichtingninos.nl


...Om precies te zijn: op 3500 meter. 
Vandaag is het ook de hoogste tijd om het benodigde materiaal in te slaan, maar eerst even aan de zuurstoffles vanwege een licht gevalletje hoogteziekte.
Gelukkig is de ergste hoofdpijn al snel gezakt, dus hup op zoek naar de grootste plasticwinkel in town om voor alle kinderen verf- en waterbakjes te kopen. Hier zijn ook pakken tekenpapier en geweldige grote stukken karton om je lekker op uit te leven. 

Daarna meteen door naar de schilderwinkel om het echte werk aan te schaffen: penselen en verf. Het is de bedoeling de niños een optimale schilderbeleving te geven (en omdat velen van jullie zo gul gedoneerd hebben) wordt er top acrylverf gekocht in de mooiste kleuren. Er is ook een schitterend atelier tot onze beschikking met rondom uitzicht over de Andes. Morgen start de eerste dag les met twintig kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar. Kortom, all set and ready to go! 
Er is nog geen kinderschilderij te versturen, daarom heb ik vast een Peruaans meisje, in haar uniform op weg naar school, voor je geschilderd. 

Liefs uit Cusco


Geen opmerkingen:

Een reactie posten