MEER OVER HET PROJECT

Deze website is speciaal opgezet voor het schilderproject met kinderen in Cusco Peru. Het is een samenwerking tussen stichting Niños, jij en ik

Stichting Niños Unidos Peruanos is een fantastische organisatie in Peru. Zij verrichten wonderen met sterk verwaarloosde kinderen. Deze kinderen krijgen nu gezonde warme maaltijden, ze krijgen hulp bij hun huiswerk, er is een dokter en een tandarts voor ze. Maar ze krijgen zoveel meer! Jolanda van den Berg is de oprichter van deze stichting en ze helpt dagelijks meer dan 600 kinderen en het aantal blijft groeien.

Mijn naam is Lies Goemans en ik ben gevraagd om schilderlessen te komen geven aan 80 kinderen in de leeftijd van 6 tot 10. We gaan een selectie van alle werken van de kinderen en mezelf delen op deze site . Als je echt 'mee'reist door je in te schrijven ontvang je dagelijks een mooi kunstwerk en een leuke update in je mail. Daarnaast krijg je als inschrijver aan het eind van de reis een cadeau. 

Dus als je mee wilt delen in het enthousiasme en de verwondering van de kinderen, aarzel dan niet en schrijf je HIER gratis in. 

click to subscribe


Jij bent echt belangrijk voor ons in dit project want Jij kan aan anderen vertellen over deze bijzondere stichting. 
En natuurlijk hopen we dat je ook een donatie wil geven zodat dit schilderproject een succes wordt! 


Je kan je bijdrage leveren HIER

Er is best veel nodig maar we hebben het nu heel simpel onderverdeeld in 
Sommigen van jullie kennen mijn schilderijen en/of zijn al eens eerder met me 'mee'gereisd. Zo kon je al meegaan voor een boek naar India, of kleur spotten in China. Of je kon de vroege lente meemaken in Zuid Frankrijk, wilde dieren spotten in inkt en verf in 'Out of Africa' of miniaturen verzamelen met het 3 jarige dagelijkse Happy-Mini-mail.

Als je mee bent geweest dan weet je dat ik het geweldig vind jou deelgenoot te maken van de schoonheid van alles wat er 'is' via schilderingen. Jou mee te nemen op reis alsof je er echt zelf bij bent.

Als je graag iets meer wil weten kijk dan even op de eerder genoemde projecten of op facebook. En kijk ook zeker even op de website van stichtingninos.nl  om te genieten van alles wat ze al bereikt hebben voor de kinderen in Cusco.

Ik hoop dat je met ons meegaat op dit avontuur!* Op facebook kan je toegevoegd worden aan een besloten groep,je kan dan ook meestemmen op het favoriete schilderij. Degene met de meeste likes zal aan het eind aan alle inschrijvers gestuurd worden op hoge resolutie ! Na je inschrijving hoor je daar meer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten